Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-07@02:57:35 GMT

مراقب عوارض چشمی جراحی زیبایی صورت باشید

تاریخ انتشار: ۳ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۸۴۲۳۱

مراقب عوارض چشمی جراحی زیبایی صورت باشید

به گزارش ایسکانیوز و به نقل از فارس،محسن بهمنی کشکولی در آستانه برگزاری بیست و هفتمین کنگره سالیانه چشم پزشکی ایران، عوارض جراحی‌های زیبایی و ترمیمی صورت بر روی چشم و اطراف چشم اشاره کرد و افزود: هر گونه عمل جراحی و غیر جراحی در نواحی میانی و فوقانی صورت، بر روی چشم و ارگان های چشم دخالت دارد.

وی بر ضرورت پیشگیری از عوارض چشمی این قبیل جراحی‌های زیبایی صورت تاکید کرد و گفت: جراحی‌های زیبایی در ناحیه پلک‌ها، ابروها و گونه‌ها و پیشانی، می‌تواند بینایی را تحت تاثیر قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر علمی انجمن جراحان پلاستیک و ترمیمی چشم ایران، اظهار داشت: ما نمی‌گوییم چه کسی باید در کجای صورت جراحی کند اما اگر قرار است جراحی یا تزریق از پیشانی تا گونه صورت بگیرد، قبل از آن بهتر است با معاینه چشم پزشکی همراه باشد.

به گفته وی خشکی چشم، اشک ریزش، تغییر غیر طبیعی محل پلک‌ها، مژه ها، دوبینی و کاهش دید از جمله عوارض ناشی از جراحی و تزریق است.

بهمنی کشکولی با اعلام اینکه جراحی و تزریق هر دو عارضه چشمی می‌تواند به دنبال داشته باشد، افزود: چون تعداد کارهای غیر جراحی مثل بوتاکس و فیلر و بیشتر است، در نتیجه این قبیل کارها بیشتر عارضه دارد. در عین حال، عوارض ناشی از جراحی بر روی چشم و اطراف چشم خیلی جدی تر است.

مسئول گروه‌های تخصصی جراحی پلاستیک و ترمیمی چشم در کنگره امسال چشم پزشکی ایران ادامه داد: شایع ترین عوارض ناشی از تزریق، افتادگی پلک‌ها، عدم بسته شدن پلک‌ها، انسداد مجرای چشمی و ریزش مداوم اشک است.

وی در ارتباط با ماندگاری عوارض تزریق بر روی چشم و بینایی فرد، گفت: عارضه چشمی ناشی از بوتاکس بر می‌گردد، اما عوارض ژل‌های غیر استاندارد ماندگار است.

بیست و هفتمین کنگره سالیانه انجمن چشم پزشکی ایران از 13 تا 16 آذر 96 در مرکز همایش های رازی تهران برگزار می‌شود.

۷۰۵

محسن بهمنی کشکولی جراحی زیبایی چشم اخطار تزریق بوتاکس عوارض معاینه

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۸۴۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید

سرهنگ فدائیان ۱۶ اردیبهشت ماه با اعلام این خبر اظهار کرد: با توجه به پیشرفت فناوری، امروزه بسیاری از خدمات بانکی به صورت غیرحضوری قابل انجام بوده و این خدمات از روش‌های گوناگونی مانند اینترنت بانک، همراه بانک و... قابل دریافت است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: مجرمان سایبری با طراحی همراه بانک‌های جعلی بدافزار و قرار دادن نرم‌افزار‌ها در منابع نامعتبر مبادرت به دسترسی غیرمجاز به گوشی تلفن همراه و کارت بانکی کرده و اقدام به سرقت و برداشت غیرمجاز از حساب شهروندان می‌کنند.

سرهنگ فدائیان خاطرنشان کرد: شهروندان باید توجه داشته باشند که برای جلوگیری از این اقدام، حتما تلفن همراه خود را به آنتی ویروس معتبر تجهیز کرده و به طور مستمر آن را به روز رسانی نمایند. همچنین باید توجه داشته باشند که اطلاعات مهم مانند رمز اول کارت‌ها، کلمه عبور سامانه‌های بانکی، cvv ۲ و تاریخ انقضای کارت را بر روی گوشی تلفن همراه دخیره نکنند.

سرهنگ فدائیان به شهروندان توصیه کرد: برای نصب اپلیکیشن‌های بانکی حتما از سکو‌های عرضه نرم افزار موبایلی داخلی و یا سایت‌های رسمی بانک‌ها اقدام و از دریافت و نصب اپلیکیشن‌های آلوده که اکثرا لینک آن‌ها توسط مجرمان سایبری از طریق ارسال پیام و یا پیامک‌ها به وسیله پیام رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی برای شما ارسال می‌شود، اکیدا خودداری کنید.

رئیس پلیس فتا استان سمنان از شهروندان خواست: در صورت مواجه شدن با موارد مشکوک و مجرمانه مراتب را از طریق سامانه فوریت‌های سایبری به شماره ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • تزریق این دارو فقط در بیمارستان انجام شود
  • ۲۵ میلیون تومان بدهید گواهینامه تقلبی بگیرید!/ مراقب باشید مرتکب قتل عمد نشوید
  • دخالت تکنسین‎‌ها در امور جراحی و زیبایی/ چطور باید شکایت کرد؟
  • آیا عمل بینی واقعا به افزایش اعتماد به نفس کمک می‌کند؟
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید
  • مراقب همراه بانک‌های جعلی باشید
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/
  • هشدار یک شرکت بیمه؛ در این شهر‌های اروپا مراقب جیب خود باشید!
  • مراقب وزش باد خیلی شدید در تهران باشید + جزئیات